02 november 2010

Ny status; høygravid

Hjelp, jeg er høygravid. Rart begrep egentlig, men sånn i praksis så innebærer det at det nå er mindre enn 40 dager igjen til terminen. Jeg har 39 dager igjen (alle bøker, internettprofiler og svangerskapsjournaler sier forskjellige ting, men når man teller på gode gamle måten ved å kikke på kalenderen så gjenstår det altså 39 dager).

Jeg har nå vært sykemeldt i et par uker. Mage og rygg begynte og slå seg vrang, og jeg kjenner nå at jeg egentlig har mer enn nok med å være høygravid her hjemme i huset. Dagene går merkelig nok helt utrolig fort! Ikke gjør jeg noe spesielt, men plutselig er det gått en uke, og to. Siden jeg ble sykemeldt har jeg knapt vært utenfor døren, og det har i grunn vært deilig. Men igår kjente jeg at jeg begynner å bli rastløs. Så i dag tenkte jeg å busse ned til Oasen Shoppingsenter (15 minutters gåtur, men orker ikke å få vondt i ryggen FØR jeg har begynt på mine ærend). Har et håp om å få kikket pittelitt på julepresanger. Har allerede tenkt ut en god del takket være internettet.

Resten av ventetiden skal altså gå med til juleforberedelser. Pakkekjøp og forhåpentligvis litt julebakst.  Vi skal jo mest sannsynlig feire julaften alene her i Bergen, vi tre, så julebakst må vi ha. Julepynten er kjøpt inn for lengst, og det skal pyntes så snart vi nærmer oss 1. søndag i advent. Gleder meg!

Ellers skal jeg til Lyngdal i helgen. I dåp til mitt nydelige, ganske så ferske tantebarn. Satser på det ikke blir noe fødsel da, for jeg må reise alene. Ellers venter det et herlig julebord med mine kjekke kollegaer i begynnelsen av desember. Gleder meg masse til å kjadre med dem igjen, og tanken på pinnekjøttet gir meg vann i munnen....


Takk og lov for store vinduer, så får jeg sett litt av verden selv om jeg ikke beveger meg så mye ut av stua. 


Satser på att resten av ventetiden går like fort, og at vi plutselig har småen i armene :)

Ingen kommentarer: