25 mai 2011

Rockin' around

At magefettet skulle forsvinne med amming hadde vært for godt til å være sant, til tross for alle påstander om dette rundt omkring på diverse fora. Etter fem måneder med amming er de forstatt der, de 2,5 irriterende kiloene for mange. Antar forresten at én av dem ligger på hofta, og kanskje 200 gram ekstra på frontpartiet.

Så vi gikk til innkjøp av en rockering, jeg og min kjære. For et herlig, effektivt hjelpemiddel. De første dagene gjorde det vondt bare å se på rockeringen. Den veier 1,2 kg og dunker godt inni hoftebeinet om teknikken ikke er helt på plass. Men etter et par uker med moderat rocking daglig er blåmerkene borte, og smerten forduftet. Teknikken er kraftig forbedret og ringen holder seg i luften så lenge man orker. Det ser kanskje ikke supersmart ut, men hva gjør det når kroppen trives. Kiloene er nok ikke forduftet, men mage og rygg er sterkere og håndtakene ser da vitterlig mindre ut?



Dette er altså mitt treningstips. Helt sikkert det første fra min kant, og ganske trolig det siste. Ta det, bruk det og nyt resultatene!

Ingen kommentarer: