04 mai 2006

Hei! Mitt navn e Astrid og eg e Kabal-avhengig...


Det e rart med spillegalskap. I mediene den siste tidå har det florert med saker angåande pokergjeld og spilleautomatar, men har me hørt om alle dei som lide av Kabal-avhengighet? Eg trur jammen meg ikkje det nei. Ka tid ska vel mediene begynna å bry seg om oss? Noen må vel dø fusst som følge av Kabal-avhengighet før det komme på fusstesidå i Dagbladet. Vel, komme det i aviså så e det fullt muligt at den døde personen, det e meg.

Eg e rett å slett avhengige av Kabal. Eg har alltid spilt kabal, men alltid med måtehold. Eg har klart å trykka på x-knappen uten at kabalen gjekk opp. Sånn går ikkje lengre. Alt begynte med at eg kjøpte ein Nokia-mobil. Den inneholdt tri spill, men eg gjekk fort lei av golf og rørleggar-spill, så då va det Solitare igjen. I begynnelsen va det ikkje så gale, då holdt det at kabalen gjekk opp, men så fant eg ut at det va poengsum med i bildet og. Nå klare eg ikkje å gi meg før eg klare pallplassering. Å det ska litt te siden det stadigt blir vanskeligare å slå meg sjøl. Alt detta bare pga ein nye mobil. Kanskje detta kan vær ein sak for Mobilreaksjonen?

Det e ikkje bare kabalen på mobiltelefonen. Det e og kabalen på dataen. Edderkoppkabal e favoritten. Desverre går detta utøve skulearbeidet, og oppgavene eg ska levera imårå har nok fått merka detta.

Kort sagt har eg ett problem. Finns det et grønt nummer eg kan ringa?;)

7 kommentarer:

John David Didriksen sa...

Astrid, jeg gråter med deg og for deg. Du er fanget i Ikon As garn. Din kabal vil aldri gå opp. Dette er helt klart noe Mobilreaksjonen må ta opp.

Astrid med hageflekken sa...

Huff:( Detta ser ikkje lyst ut.

Kristin Storrusten sa...

Underskriver på dette, http://storrusten.blogspot.com/2006/05/certo.html - Microsofts kabalspill har ødelagt oss...

John David Didriksen sa...

Fatt mot Astrid, nå har Reaksjonen tatt saken! Sjekk vår blogg.

Anonym sa...

Ojoj! Eg har samme problem med edderkoppkabal. For den e ein sånn kabal som ikkje alltid går opp og eg vil at an ska gå opp! Men eg har heldigvis ikkje problem med å spela på mobilen:) Har du planlagt GP - fest eller? Eg har forresten ny plass eg skrive på.

Astrid med hageflekken sa...

Det blir ein GP samling her i Bergen ja, men an e ikkje planlagt ennå! tenkte at det ikkje blei så stort i år siden alle ska ha eksamen rundt den perioden. Men dåkke e hjertelig velkommen te Bergen, om dåkke har lyst å ta turen!:) kor skrive du nå da Ingrid?

Anonym sa...

Intet grønt nummer nummer å ringe, men her er noe som kan gjøre deg enda mere avhengig:

solitaire.vegard2.no

:-)