04 mai 2006

Hei! Mitt navn e Astrid og eg e Kabal-avhengig...


Det e rart med spillegalskap. I mediene den siste tidå har det florert med saker angåande pokergjeld og spilleautomatar, men har me hørt om alle dei som lide av Kabal-avhengighet? Eg trur jammen meg ikkje det nei. Ka tid ska vel mediene begynna å bry seg om oss? Noen må vel dø fusst som følge av Kabal-avhengighet før det komme på fusstesidå i Dagbladet. Vel, komme det i aviså så e det fullt muligt at den døde personen, det e meg.

Eg e rett å slett avhengige av Kabal. Eg har alltid spilt kabal, men alltid med måtehold. Eg har klart å trykka på x-knappen uten at kabalen gjekk opp. Sånn går ikkje lengre. Alt begynte med at eg kjøpte ein Nokia-mobil. Den inneholdt tri spill, men eg gjekk fort lei av golf og rørleggar-spill, så då va det Solitare igjen. I begynnelsen va det ikkje så gale, då holdt det at kabalen gjekk opp, men så fant eg ut at det va poengsum med i bildet og. Nå klare eg ikkje å gi meg før eg klare pallplassering. Å det ska litt te siden det stadigt blir vanskeligare å slå meg sjøl. Alt detta bare pga ein nye mobil. Kanskje detta kan vær ein sak for Mobilreaksjonen?

Det e ikkje bare kabalen på mobiltelefonen. Det e og kabalen på dataen. Edderkoppkabal e favoritten. Desverre går detta utøve skulearbeidet, og oppgavene eg ska levera imårå har nok fått merka detta.

Kort sagt har eg ett problem. Finns det et grønt nummer eg kan ringa?;)

7 kommentarer:

Rocke-D sa...

Astrid, jeg gråter med deg og for deg. Du er fanget i Ikon As garn. Din kabal vil aldri gå opp. Dette er helt klart noe Mobilreaksjonen må ta opp.

Astrid sa...

Huff:( Detta ser ikkje lyst ut.

kristin sa...

Underskriver på dette, http://storrusten.blogspot.com/2006/05/certo.html - Microsofts kabalspill har ødelagt oss...

Rocke-D sa...

Fatt mot Astrid, nå har Reaksjonen tatt saken! Sjekk vår blogg.

Ingrid sa...

Ojoj! Eg har samme problem med edderkoppkabal. For den e ein sånn kabal som ikkje alltid går opp og eg vil at an ska gå opp! Men eg har heldigvis ikkje problem med å spela på mobilen:) Har du planlagt GP - fest eller? Eg har forresten ny plass eg skrive på.

Astrid sa...

Det blir ein GP samling her i Bergen ja, men an e ikkje planlagt ennå! tenkte at det ikkje blei så stort i år siden alle ska ha eksamen rundt den perioden. Men dåkke e hjertelig velkommen te Bergen, om dåkke har lyst å ta turen!:) kor skrive du nå da Ingrid?

Anonym sa...

Intet grønt nummer nummer å ringe, men her er noe som kan gjøre deg enda mere avhengig:

solitaire.vegard2.no

:-)