22 mai 2006

Grand Prix helg


Eg har hatt det heilt konge i helgå! Den beste dagen i året e julaftå. Den nest-beste dagen i året e den dagen det e Grand Prix-finale. Detta året blei eg ikkje skuffa. Desverre va Grand Prix-klubben våres litt redusert i år, men utenom det hadde me ein fortreffelig aften, meg, Christine og Ingebjørg (Bergens-avdelingen minus Birgitte). Den røde chanmpissen blei spretta kl ni og de følgane fira timane va som ein drøm. Som vanlig va me sikre på at Norge sko gjør det sinnsykt bra, å som vanligt blei me litt skuffa. Men Christine Guldbransen va bedre på scenen enn noensinne å me va kjempestolte! Vindmaskinen gjorde sitt:)
Det som veide opp for den norske 14.plassen va alle dei sinnsykt kule bidragene. Enormt bra GP- år i år:) Hvis dåkke lese forrige post og e observante Gp-sjåerar vil dåkke se at dei fleste av mine favorittar røyk ut allerede i semifinalen, men likavel så mången eg likte! Eg måtte faktisk stemma på tri forskjellige land te slutt; Romania, Danmark og Tyskland. Bosnia heia eg og på, men eg visste at det va mången andre som kom te å stemma på dei.

Romania har egentligt vært gode dei tri siste årå med bidrag som up-tempo låtar som "Don't break my heart" i 2004, "Let me try" i fjor og "Tornero" i år. Glede meg te å hørra ka de komme med te neste år.

Eg må og benytta anledningen te å gratulera Finland med seieren. Egentlig så syns eg ikkje det e så nøye kim som vinne GP, de spille jo aldri GP-musikken på radioen uansett, men det e på tide at finalen holdes i Finland:)

Igår hadde eg bursdag. Den gjekk for det mesta med i lesning og brownie-spising (Janinge va kokk). Tusen takk for all oppmerksomhet for alle som huska på meg. Det va sinnsykt mången!:D Å unnskyld te alle dåkke som eg sjøl har glømt ut... Datoar e liksom ikkje min ting. Nå får eg lesa litt te. Eksamen på onsdag *gulp*

5 kommentarer:

Rocke-D sa...

Eksamen i morgen ja? Lykke til!

Astrid sa...

Takk!:s

Christine sa...

Grandprix va utrolig gøy!!! ja det va et godt gp-år. Må væra favoritten min forutenom 2000 da... like grandprix. har liste opp kremgrandprix sangar på sidå mi. Check it out!

janorkan sa...

bra det gjekk fint på eksamen. nå må du værr flinke å lesa på neste, å ikkje barra surfa å kommentara bloggar... :p

Astrid sa...

GP e konge! Det e og mitt favoritt-gp år foruten 2000 og 1990. Glede meg te 2010! blir sikkert bra;)

Janorkan: E ikkje eg flinke å lesa kanskje?!