09 desember 2010

Så nært, men likevel så fjernt

Er i dag 40 fullgåtte uker. To dager igjen til termin. To uker til igangsetting. To uker og én dag til jul.
Var hos legen i dag; sukkerbelastningstest + kontroll. Så satt jeg der da med et digert glass rennende melis  i hånda og tenkte på hvordan jeg har prøvd å unngå inntak av sukker de siste ukene. Kommer så til selveste legen og blir proppa full med denne "giften". Hvor ironisk er ikke det? Fem digre spiseskeier melis blandet med vann. Blæh, kvalmen kommer over meg bare jeg tenker på det. Det kurerte i alle fall snopelysten for resten av dagen.

Ventet på legekontoret i to timer for å ta ny blodsukkertest. Resultatet var ikke som ønsket, men heller ikke dårlig nok til at det ble satt i gang tiltak. Hadde gjerne håpet på en igangsetting før overtidsdato 23. desember.

Ellers ingen oppløftende nyheter. Baby ligger fortsatt høyt. Hodet er bevegelig som bare det. Vekten min har gått opp en kilo på en uke. Må fortsette med lavkarbo-diett. Ikke noe gøy når de deilige kjeksene jeg lagde for noen uker siden fortsatt ligger i skapet og bare venter på å bli spist. Tenker på dem hver dag, opptil flere ganger om dagen, faktisk.

Takk og lov for sukkerfri julebrus!
Nå venter sofaen og gårsdagens opptak av Top Model.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eg heie på deg, søster! Folde tér og fingrar. J

Astrid sa...

takk takk, broder! :)