07 november 2006

Vikinggården


Kjære lesar!

Lengte du him te Haugalandet i blandt? E du ein av dei som måtte te "storbyen" for å få deg ein passande utdanning? Sitte du på ein liten, tronge og illeloktande hybel med pcen i fånget å lengte him te mamma, pappa, måker, TV Haugaland og søndagsturar rundt Bukkøynå?
Lengte du itte alskens Karmøy-dialektår og pen Haugesunds-tale?
Då har eg løysningå for deg! Vikinggården, ein realityserie.
Det e TV Haugaland som presentere detta fantastiska konseptet te adle intreserte sjåerar. Ein trenge ikkje lengre å værra på Haugalandet for å konna nyta TV Haugaland-produksjonar. Det e det som e så flott med internett.
Så sett deg te rette, kjære lesar. Du har noen spennanes timar med underholdning foran deg. Åtta deltagar - ni dagar som vikingar på Bukkøy. Ja, detta e flotte greier. Det som e så ekstra flott e at dessa deltagarane ikkje e nåken kim-som-helstar. Nei det e lokal-kjendisar plokka fra øvårsta hyllå. Her finne du blant aent framtredane politikar-damår (som henholdsvis representere KrF og Kystpartiet...), avdanka(?) fotballspelerar, ordførerar og Martin Mentzoni (som eg meine på e mest kjent for å vær seg sjøl, men visstnok og som skater, tegneserieskapar og musikar i et visst Bikkje-band...). Ja, eg behøve vel ikkje sei mer for nå blei du vel intresert kan eg tenka meg? Intrigene e nok ikkje longt vekke..... God fornøyelse!

Sjå dei to fusste episodane av Vikinggården her

4 kommentarer:

janorkan sa...

hehe, den må eg se!

Rocke-D sa...

Dersom jeg gripes av lengsel etter Haugalandet vil det nok hjelpe å kikke på den serien ja. Særlig han der Mentzoni-fyren burde være nok til å drepe all hjemlengsel. Han bodde forresten her i Stavanger en stund. Da sa han at det å flytte hit var det lureste han hadde gjort, og uttalte at Haugesund var en bra by for nazisme. Nå er han for lengst tilbake i Haugesund. Fant han ut at det var litt vanskligere å bli b-kjendis i Stavanger mon tro?

Astrid sa...

Ja det må vær enten det eller at Stavanger va ein ennå bedre by for nazisme.

Leila sa...

Haha fy fader, værst av alt eg komme sikkert te å se det o, hehe, venta te ette eksamen...