24 januar 2007

Ka ska eg finna på?


I går hadde eg forelesning. Nå e det bare TRI uker te neste gong. Herlighet for et opplegg! Ikkje har de delt ut oppgaver ennå, så det kan eg ikkje gjør. Har noe pensum å lesa på, men det e så kjedeligt å lesa tørre tekstar når eg vett at me ikkje ha ska om dei før om ein måned!

Jaja, eg får lesa det av skjønnlitteratur me har på pensum, sjøl om det ikkje e så møtkje. Nå holde eg på med Solstads "Arild Asnes. 1970". Ikkje akkurat typisk meg-litteratur akkurat, men greit nok. Kjekt å lera litt om "det politiske klima i Norge i begynnelsen av 70-tallet og.." oi hørtes det ironisk ut? Det kan vær at det va det...

18 januar 2007

Imårå skjer det eg har frykta lenge


Eg må stå opp tidligt (dvs før ni). Nabokånå kom nemligt å sa at hu holdt på å installera nytt kjøkken og rørleggaren må skrua av hovedkranen imårå kl ni. Problemet e det at den hovedkranen mest sannsynligt e inne i våres leilighet.

Idag leste eg ut Jonas Lies "Familien på Gilje". Den tok meg bare noen dagar, ja det va faktisk ei korte og greie bok. Kan anbefalast for dei som vil drista seg på ein av dei "fira store" uten å måtta utfordra seg så stort. Neste bok i rekkå for min del blir enten Dag Solstads "Armand V." eller Gustave Flauberts "Frederic Moreau - en ung manns historie".

Torvastadkvelds som bærer frukter


Hurra! idag va eg på Torvastad-kveld hos Dina Elise og Ingrid i Fyllingsdalen. Det va kjempekoseligt:) Me avtalte fast kafèdag, noe som i utgangspunktet ikkje va så lett, men ganske kjekt å organisera for det. Resultatet av denna "debatten" ser du her.

12 januar 2007

Første skoledag


Det herske total forvirring oppi skallen på meg nå. I dag va eg på infomøte for 200 og 300 nivå i litteraturvitenskap. Blei eg nåke klokare? ja, faktisk. Eg fant ut at det eina emnet eg hadde meldt meg opp te, det nevnte de ikkje med et ord. Faktisk så ser det ut som det ikkje eksistere. Har du sett på makan?! Å eg vil ikkje ta del i noe som ikkje eksistere så det fussta eg gjorde når eg kom him nå va å sletta detta emnet fra semesterplanen min. Nå lure eg litt på ka eg ska erstatta det med. Et alternativ te det eg sletta va nemlig LITTEHF, et emne der det ska leveras inn TRI oppgaver i løpet av semesteret, i tilegg te bacheloroppgavå som eg skrive i det andra faget. Gosj! Sikkert ikkje så mången av dåkke som syns detta e intresant, men poenge e at eg e forvirra.
Jaja på mandag e det et nytt infomøte. Då ska kaos bli kosmos.
Enn så lenge e det helg. Og helgå e det for å ikkje tenka på skule:)

08 januar 2007

Smuuud!


Eg fekk blender te jul så Jan Inge har vært så heldige at han har fått drikkbare dessert flere dagar denna ukå. Gjekk fusste i milkshake, med is og hasselnøttsirup (nam nam!), men idag sko eg prøva meg på min fusste smoothie. Eg har egentlig aldri vært så glad i detta fenomnenet - fekk jaffal litt avsmak for det når eg fekk prøvesmaka ein versjon på Coop Mega; smoothie med vannmelon og jordbær. Stay away seie eg bare! Men idag så lagte eg ein versjon av knust is, frosne bringebær, et eple og ein del tranebærjuice, og den va faktisk vellykka!:) Anbefales! Nå vett eg ikkje heilt om an kvalifisere te smoothie siden an ikkje har noe melk eller jogurtinnhold, men kanskje desto bedre? Vær så god å prøv ut oppskrifta mi. Eg kalle an Astrids Spesial.

06 januar 2007

The RETURN of the PRINCESS!


Pallas is back and i'm so happy!! Eg hadde nesten ikkje tørt å håpa på det eingong, men min vesle pus har hatt det fint dei to å ei halv ukene hu va vekke:D
Ei dama øve hovedveien hadde gitt an mat, åsså hadde han sove i et uthus eller noe med andre kattar. Kanskje han e blitt gravide og?:)

Eg e jaffal glad for at hu damå hadde sett plakaten min på butikken. Hurra nå e eg lykkelige igjen!! Kan nesten ikkje venta te å se Pallas igjen. Hvis eg ikkje drar him å hente an med det fussta så tar pappa an med seg når han ska te Bergen i begynnelsen av februar. Hurra!

05 januar 2007

Så e det håp for meg og.


Itte ei litt laber jul (Min kjære katt Pallas rømte himafra fira dagar før jul og itte det har ingen sitt na....) e det godt å komma tebake te Bergen og bjunna på 2007 med kvite ark og et par gråblyantar te. Eg savne Pallas, men nå e det ikkje aent å gjør enn å venta å se om hu komme tebake. Men detta vil eg ikkje snakka mer om.

Det eg sko blogga om va dessa berømte kvite arkå. Mitt mål for året e å få litt stramare rompa å mage te sommaren. Sånt mål så det har eg aldri hatt før så det kan bli spennanes. Så kom eg øve denna internettsidå her, og sånn blir man jo optimistiske av. Det fina med detta programmet e at ein ikkje trenge verken personlig trenar, treningsmatta eller treningsstudio. Einaste ein trenge då e et par joggesko, og det e vel kanskje på tide at eg går te anskaffelse av noen sånne snart...kremt kremt.

Lykke te seie eg nå bara.

Ei heile uka te eg bjunne på skulen igjen og det e eg glad for, for eg e så hekta på Sims om dagen. Drømte om det i heila natt... Hehe.